In het dynamische rijk van de bedrijfsidentiteit speelt de visuele representatie van je merk een cruciale rol. Het omarmen van geavanceerde druktechnologieën opent een wereld van mogelijkheden om je merk naar nieuwe hoogten te tillen. In samenwerking met jouw designteam streven onze deskundige drukkers ernaar om jouw visies tot leven te brengen. In de onderstaande video laat Ed Cornelissen hier een schitterend voorbeeld van zien.

Versterking van het bedrijfsbeeld door samenwerkende druktechnieken

Neem bijvoorbeeld de samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Petra Versluis, waar het doel was om boeiende gedrukte materialen te creëren voor een toonaangevend restaurant. Bekend om zijn expertise in het leveren van een uitzonderlijke culinaire ervaring, wilde het restaurant, gelegen in de levendige omgeving van Valley op Zuidas Amsterdam, zijn hoogwaardige aanbod weerspiegelen in de gedrukte items.

Precisie en elegantie: de ervaring van hoogwaardig drukwerk

De gekozen techniek voor het menukaart was hoogwaardig drukwerk, wat zorgde voor nauwkeurige kleurreproductie. Het 3D-effect, waarmee het driedimensionale uiterlijk van de locker werd verbeterd, werd bereikt met geavanceerde digitale druktechnieken. De resulterende visuals zijn niet alleen opvallend maar creëren ook een boeiende aantrekkingskracht.

Creëren van visuele harmonie: consistentie in ontwerpelementen

Met een finishing touch verbetert het levendige groene accent de algehele visuele aantrekkingskracht van de gedrukte items. Consistentie is essentieel, en alle bijbehorende materialen, inclusief visitekaartjes, menu’s en drankenlijsten, volgen dezelfde ontwerp- en drukaanpak, waardoor een samenhangend en visueel aantrekkelijk geheel ontstaat. De integratie van geavanceerde druktechnologie en zorgvuldige ambachtelijke details van het groene accent zet deze items echt apart.

Aanpassen van de visuele identiteit van je merk: de kracht van kleurkeuzes

De mogelijkheid om de kleur van dit accent aan te passen, stelt je in staat om de visuele uitstraling naadloos af te stemmen op de identiteit van je merk. Terwijl we streven naar uitmuntendheid in elk detail, wordt de unieke karakter van jouw merk weerspiegeld in elk gedrukt stuk. Heb je je ontwerp snel nodig? Dat is geen probleem. Bij Businesscardprinting leveren we razendsnel. In Amsterdam, Nederland of waar dan ook ter wereld. 

Ontdek uitstekende printoplossingen: op maat voor jouw bedrijfsidentiteit

Ben je klaar om uitstekende printoplossingen te verkennen die het alledaagse overstijgen? Til je merk naar een nieuw niveau met de gespecialiseerde drukdiensten op maat van Businesscardprinting voor grote B2B-bedrijven. Neem vandaag nog contact op met Ed Cornelissen om een nieuwe dimensie van visuele excellentie te ontgrendelen voor jouw bedrijfsidentiteit.