Heb je naast visitekaartjes nog meer nodig voor bijvoorbeeld een beurs? Kijk dan eens naar onze roll-up banners! Neem contact op met Ed Cornelissen voor meer informatie!

Roll-up banners: impactvolle promotie voor elk doel

Of je het nu een rolbanner, rollup banner, of roll banner noemt, onze roll-up banners bieden een snelle, eenvoudige, en voordelige manier om producten, bedrijven of evenementen te promoten. Herbruikbaar en verkrijgbaar in verschillende modellen, formaten en materialen.

Diverse modellen, formaten en materialen

Kies uit diverse formaten roll-up banners die perfect passen bij de locatie en ruimte. Van 85 tot 200 cm breed, elke variant is gemakkelijk draagbaar dankzij het handige systeem en bijgeleverde draagtas. Of je nou in Amsterdam of elders in Nederland bent gevestigd: dat is geen probleem. Wij leveren overal, ook internationaal!

Uitgelicht materiaal: Airtex

Ontdek Airtex®, het fijn geweven polyester doek met matte uitstraling dat je roll-up banners naar een hoger niveau tilt. Met een grote kleurkracht, krasvaste toplaag en PVC-coating is Airtex® bestand tegen kreukels en scheuren.

Eenvoudig opzetten van jouw roll-up banner

Een roll-up banner is de basis van je beursmateriaal en bij Businesscardprinting is gebruiksgemak gegarandeerd. Rol de banner eenvoudig uit het systeem en creëer direct een opvallende display voor je beursstand. Ook ideaal voor de aankleding van winkels en kantoren. Heb je op de korte termijn iets nodig? Ook dat is geen probleem. We leveren razendsnel!

Meer dan alleen roll-up banners

Businesscardprinting biedt niet alleen diverse roll-up cassettes, maar ook voordelige alternatieven zoals de L-banner en de X-banner. Beide systemen zijn voorzien van een herbruikbare banner 510 doek. Voor een verlichte boodschap kies je het Pixlip Go frame of een pop-up ledframe. Ontdek ook ons assortiment beurswanden en textielframes voor een groter oppervlak voor jouw boodschap.

Meer weten? Neem contact op met Ed Cornelissen en kom erachter hoe wij jou kunnen helpen!