Ontdek de Businesscardprinting.nl wandpanelen – een combinatie van cutting-edge technologie en ongeëvenaarde snelheid in levering. Dankzij het discrete blinde ophangsysteem krijgen panelen met een glad oppervlak, zoals Dibond® en Plexiglas, een strakke en luxueuze uitstraling aan elke muur.

Kant-en-klaar geleverd

Geef jouw klant’s favoriete print, foto, of patroon direct een plek aan de muur. Dit product wordt volledig gemonteerd geleverd, inclusief een bijbehorend z-profiel voor eenvoudige ophanging. Let op: de schroeven voor het z-profiel zijn niet inbegrepen.

Twee vaste formaten

Klanten hebben de keuze uit twee vaste formaten, waarbij het frame altijd 10 cm kleiner is aan iedere kant. Bijvoorbeeld, bij een frame van 80 x 130 cm is de plaat 100 x 150 cm. Het tweede formaat is 60 x 100 cm, met een plaat van 80 x 120 cm.

Drie varianten Dibond®

Voor dit product kan jouw klant kiezen tussen twee materialen: Dibond® en plexiglas. Dibond® is beschikbaar in drie varianten met een dikte van 3 mm: budget, premium en digitaal. Dibond® budget is de meest voordelige, Dibond® premium biedt een constante basiskleur tegen een betaalbare prijs, en Dibond® digitaal zit er tussenin.

Plexiglas met block-out folie

Voor maximale onzichtbaarheid van het frame bieden we plexiglas met block-out folie aan. Hierbij krijgt de achterzijde een gespiegelde print in full color. Op de achterkant van het materiaal wordt een block-out folie aangebracht voor het effect van printen met 200% wit.

Meer weten? Neem contact op met Ed Cornelissen van Businesscardprinting.nl en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!