18 07, 2017

Snel businesscards drukken?

De snelste manier om visitekaartjes te leveren is door gebruik te maken van een automatische opmaak applicatie welke gekoppeld is aan een digitaal productie proces. U kunt op dezelfde dag beschikken over digitaal gedrukte visitekaartjes.

18 07, 2017

Hoe geef ik mijn visitekaartje nog meer uitstraling?

U kunt het visitekaartje voorzien met de laatste druk- en afwerktechnieken. We noemen er een paar: Lamineren met glans of mat laminaat, pregen van visitekaartjes, folie aanbrengen, meerlaagse visitekaartjes, visitekaartjes van dik of extra zwaar papier. Je kunt ook visitekaartjes drukken met PMS kleuren of andere bijzondere drukkleuren. Spotlak op visitekaartjes geven ook bijzonder effect [...]

18 07, 2017

Wanneer heb ik een businesscard met een mooie uitstraling?

U kunt uw visitekaartje altijd bedrukken aan de voor en achterzijde. De afwerking met bijvoorbeeld mat laminaat geven het visitekaartje net iets meer klasse. In het gebruik zal het visitekaartje er ook altijd netjes uit zien. Verder voelt een gelamineerd visitekaartje iets steviger aan.

18 07, 2017

Welke business cards worden het meest geproduceerd?

De meest voorkomende visitekaartjes zijn van 350 of 400 gram papier. Stevig papier. Voelt goed aan. Mooi gedrukte visitekaartjes worden high-end digitaal gedrukt op een Indigo digitale drukpers. Speciale visitekaartjes worden meestal in offset gedrukt.

25 04, 2017

Wat is een brandportal?

Brandportal is de term voor een omgeving waarop ingelogd kan worden. Deze portals zijn volledig gericht op de huisstijl van het bedrijf zowel in vormgeving als het gene wat er gecreëerd kan worden.

3 04, 2017

Wat is het verschil tussen full color en PMS?

PMS kleuren worden vooraf gemengd. Hierdoor is het resultaat qua kleur altijd en overal hetzelfde. Met full color worden de kleuren tijdens het drukken pas gemengd. Hierdoor is de kwaliteit minder goed te voorspellen. PMS kleuren zijn hierdoor uitermate geschikt voor huisstijldrukwerk. Full color is meer voor het drukken / printen van foto's bijvoorbeeld.

Ga naar de bovenkant